Om oss – FOTOetcetera
449
page-template-default,page,page-id-449,bridge-core-2.9.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-695

Teamet

Fotoetcetera har fotografert mer enn 30 000 eiendommer. Dette har gitt oss en erfaring som gjør at vi mestrer alle lysforhold, og er dyktige på å få fram de elementene ved hver enkelt bolig som er mest salgsfremmende.

I tillegg til en vanlig fotopakke som dekker de fleste behov, tilbyr vi også en eksklusiv fotopakke for spesielle eiendommer. Da setter vi av ca 4 timer, og jobber mye med å få fram detaljer og det særegne ved eiendommen.

 

Omtalt på meglerportalen.no

Tore Lund-Blindheim

DAGLIG LEDER / FOTOGRAF

Startet med boligfotografering i 2005 og har fotografert mer enn 10 000 eiendommer. Han har en bachelor i IT fra Høyskolen.

Susanne Falch

FOTOGRAF

Susanne tok Bachelor i fotografi i New York, USA. Hun har i tillegg utdannelse innen Medier, kommunikasjon, moteledelse og markedsføring.
Hun har hatt eget selskap og har hatt flere store produksjoner både innen fotografi og video.

Susanne startet hos oss 30.1.18

Julie Blindheim

FOTOGRAF

Julie har fotografutdannelse fra Bilder Nordic. Hun startet i firmaet i 2013 og har utviklet seg til en meget god eiendomsfotograf.

Aleksandra Anzenberger

BACKOFFICE

Firmaets motor. Hun er bindeleddet mellom megler og fotograf og holder orden på firmaets 3000 årlige fotograferinger og sørger for at megler får bilder lastet opp i sitt system

Sandra Lund-Blindheim

FOTOGRAF

Sandra startet i FOTOetcetera AS i september 2012. Hun har en bachelorgrad i digital medieproduksjon og har sin fotografutdannelse ved Bilder Nordic. Hun har tidligere jobbet som fotograf på cruiseskip.

Hanne Susanne Sternang

BACKOFFICE

Hanne Susanne er utdannet interiørkonsulent. Hun jobbe backoffice, som interiørkonsulent, med 3D visualiseringer og bistår fotografene med digitale visninger.

Eirik Berntsen

FOTOGRAF

Eirik er utdannet innen digitale medier og videoproduksjon.
Han var en erfaren og dyktig fotograf og videofotograf da han begynte hos oss 3.1.18.

Stig Paulsen

FOTOGRAF

Førstemann ansatt etter daglig leder. Selvlært fotograf som har blitt en av de beste i bransjen.